Furt inspirat din filme: un efort imens pentru un televizor și niște băutură, de care n-a apucat să se bucure (NEAMȚ)

0

La data de 8 martie a.c., în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au reținut persoana bănuită de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 martie a.c., un bărbat de 46 de ani, din Adjudeni, prin tăierea unui segment de gard din plasă, iar ulterior prin spargerea și escaladarea unei ferestre, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, de 36 de ani, din Adjudeni, de unde ar fi sustras un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

La data de 8 martie a.c., în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Adjudeni.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate