Furt din locuintă

0

În ziua de 5 aprilie, în jurul orei 16.00, politistii Postului de Politie Băltătesti au  fost sesizati verbal de către U. Radu despre faptul că autori necunoscuti încearcă să sustragă bunuri din locuinta proprietate. Politistii s-au deplasat la fata locului, moment în care, în curtea locuintei părtii vătămate au observat o persoană care încerca să pătrundă prin efractie în locuintă. La vederea echipajului de politie, acea persoana a fugit si a sărit gardul unei societăti, iar de acolo a continuat fuga pe câmp.

S-a procedat la urmărirea acestuia, care se îndrepta spre DN 15C, unde era asteptat de un autoturism parcat. Autoturismul s-a pus în miscare în directia Tg. Neamt- Piatra Neamt, fiind blocat în trafic de autoutilitara din dotarea  P.P. Băltătesti.

Din primele verificări s-a stabilit că din locuinta părtii vătămate nu lipsesc bunuri, întrucât nu s-a pătruns în locuintă.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunilor de tentativă la furt calificat de către P. Cristian si complicitate la furt calificat, pentru celelalte persoane depistate,autorii fiind cercetati în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de Postul de Politie Băltătesti.

Furt din locuintă

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate