Fundașul stânga al Ceahlăului, Rafael Reis Kneif, în vârstă de 22 de ani, accidentat serios!

0

Fundașul stânga al Ceahlăului Rafael Reis Kneif (22 de ani) a preluat o minge în propria jumătate de teren, dar și-a prelungit balonul, astfel că a pierdut controlul acestuia. Brazilianul a încercat mai apoi să-și repare greșeala, dar pentru aceasta se luptau deja Țâru, de la Viitorul și atacantul Ceahlăului, Franciscano.

Kneif a realizat că se va lovi de cei doi, a încercat o alunecare, dar a căzut după ce s-a lovit de Franciscano. În urma confruntării celor doi, Țâru l-a lovit cu gheata în stomac destul de puternic pe fundașul gazdelor.

După câteva minute în care a primit îngrijiri medicale chiar pe gazon, Knief a fost luat cu ambulanța de la stadion și dus direct la spital pentru analize amănunțite. Se pare ca accidentarea a fost una destul de serioasă.

Fotbalistul Ceahlăului a fost luat cu ambulanța de pe teren și transportat de urgență pentru îngrijirile medicale necesare. Două minute mai târziu, Rafael Kneif e schimbat cu Chirieletti.

Alexandra Lică

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate