(FOTO) Ziua Națională a României, celebrată la Piatra-Neamț

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în acest an în Piatra-Neamț, printr-o ceremonie religioasă și militară care s-a desfășurat în Piața „Ștefan cel Mare”.


Mii de oameni (adulţi şi copii) au profitat de vremea frumoasă și au sărbătorit în stradă Ziua Naţională a României.

Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului Național şi salutul Drapelului de Luptă de către Daniela Soroceanu, prefectul judeţului Neamţ, și slujba de Te Deum.

Au urmat firesc discursurile oficialităților. Au susținut alocuțiuni Dragoș Chitic-primarul municipiului Piatra-Neamţ, Ion Asaftei-vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ și Daniela Soroceanu-prefectul judeţului Neamţ.

Momentele mult așteptate au fost, bineînțeles, defilarea trupelor şi a tehnicii militare/autospecialelor.

Atmosfera a fost însuflețită de grupul folcloric „Floare de Colț” al Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț, condus de prof. Georgiana Șerban Axinte.

La mulţi ani, România! La mulți ani, români!

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. Florin spune

  7 Milioane ! ? De Unde Și unde sunt Că SINCER și puteți și Verifica , NU are Armata atâtea cadre ,soldați Cu tot cu ce i din MISIUNILE de Menținere a Păcii . Și Dacă e Vorba de Diaspora și Cei de Acolo Nu sunt in NR ul asta . DEALTFEL Nu se Știe cu Precizie câți. Suntem Noi in Romania . Se vrea a fi un Mister .

 2. V.Vasile spune

  O zi frumoasa, chiar foarte frumoasa ! Oameni multi, copii frumosi, parada militara intr-o tinuta demna, atmosfera care in ce ma priveste chiar a starnit emotii. Felicitari profesorilor si parintilor pentru ce copii au crescut si pregatit pt. acest eveniment , au fost extraordinari in spectacolul final !!!
  Opusul acesui eveniment, au fost discursurile citite, de esenta tare
  P.S. printre ,,oficialitati,, era si un pacala, de ce ??

 3. Luminita spune

  Ce caută poliția locală sa defileze? Prin ce si cu ce se remarca astea? Cu salarii si nesimțire mare fata de militarii !

 4. Adri spune

  Cand e ziua nationala, romanii ar trebui sa planga, 7mil nu-s acasa pe meleagurile natale!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate