(VIDEO) 1 Decembrie, sărbătorit de elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” Pângărați

0

Ziua Națională, omagiată la 1 Decembrie, este o sărbătoare dragă și apropiată de sufletul românilor. De aceea în preajma acestei date, întreaga suflare românească este cuprinsă parcă de un freamăt, au loc manifestații, se fac pregătiri. Aceasta este ziua în care tot românul își manifestă mândria de a aparține acestui neam și de a fi urmașii acelor bravi înaintași care au făcut totul pentru această minunată țară. În această notă, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Stejaru, comuna Pângărați, a avut loc un mic eveniment în cinstea acestei sărbători. La manifestație au participat elevi din școlile din Stejaru și Pângărați. Organizatorul acestui eveniment este doamna profesor de limbă și literatură română, Simona Coscaru, secondată de doamna profesor de educație muzicală, Maria Țifrea, împreună cu diriginții claselor de gimnaziu, Irina Manolache – profesor de matematică, Geanela Ifrim – profesor de limbă și literatură engleză și Cezar Bancu, profesor de educație fizică și nu în ultimul rând, cu girul doamnei Carmen Muraru, director al Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”.

Așa cum obișnuim de vremuri, identificăm în calendare clipe, zile, perioade când simțit să ne trezim mai români decât oricând, simțim (vorba poetului) să ne semaforizăm labirinturile spiritului național, privind cerul care se arată astăzi mai senin decât oricând. Așadar, pentru că și a noastră suflare care reprezintă drept Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” din comuna Pângărați a ales să-și manifeste dragostea și considerația față de divina noastră țară, a făcut ca zidurile micului nostru templu să răsune astăzi a sărbătoare. Țin să mulțumesc minunaților mei colegi pentru atenta organizare a acestei serbări….. Muraru Carmen – director Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate