(FOTO) Viraj MORTAL – Un tânăr de 22 ani din NEAMȚ, blocat în mașina care a luat foc, s-a stins în spital

0
Sursa foto: feuerwehr weingarten

Florin S., un tânăr în vârstă de numai 22 de ani, originar din comuna Ceahlău (informație confirmată pentru ziarpiatraneamt.ro de către apropiații acestuia) s-a stins într-un spital din Germania în urma unui violent accident rutier care s-a produs luni după amiază pe L 317, lângă Unterankenreute, notează presa germană.

Potrivit publicației menționate, din motive care fac încă obiectul unei anchete, șoferul român a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă și s-a izbit de un copac, iar în urma impactului mașina a luat foc. Salvatorii au avut o misiune extrem de dificlă întrucât atât compartimentul motor cât și partea din fața a mașinii (locurile șoferului și a pasagerului din dreapta) ardeau violent cu degajare mare de fum.

În urma eforturilor celor 4 echipaje de pompieri ajunse la locul tragediei (care la rândul lor au necesitat investigații medicale ulterioare din cauza inhalării fumului) tânărul nemțean a fost extras într-un final dintre fiarele mașinii și transportat la spital cu leziuni deosebit de grave. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale a pierdut lupta cu viața.

O viață curmată mult prea devreme a lăsat o familie împietrită de durere.

Păcat că nu ai apucat să îți îndeplinești visul frătioare, este unul dintre mesajele postate pe pagina tânărului.

Sincere condoleanțe familiei! Cuvintele sunt de prisos în fața unei asemenea tragedii…

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate