FOTO/VIDEO – Spitalul de la Războieni s-a împrăștiat în cele 4 zări

S-a dărâmat o clădire veche de pe vremea lui Carol care a fost spitalul din Războieni. Pentru ca firma ce l-a dărâmat să rămână cu cât mai mulți bani, în combinație cu primăria Războieni au împrăștiat molozul rezultat prin toată comuna. Inițial au dus la capătul comunei câteva zeci de mașini și au transformat o râpă într-un deal. După ce și-au dat seama că problema e gravă, contaminând și o fântână din zonă, au mai luat vreo 10 mașini de moloz și l-au dus în albia unui râu și, din ce spun sătenii, și prin alte locuri.

Cum e treaba asta cu împrăștierea prin comună a pereților unui spital unde au stat bolnavi e o chestiune care ne depășește, dar dacă primăria Războieni a scăpat doar cu schimbarea secretarului pe altă funcție atunci când nu au dus un an de zile hotărârile de consiliu local la avizare la prefectură, cu siguranță are conexiunile necesare să scape basma curată și de data asta. Dacă mai punem la calcul și zvonurile că primarul PSD cochetează acum cu PNL-ul nu credem că se va întâmpla mare lucru după acest articol.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. V.Vasile spune

    Am citit ca , Garda de Mediu asteapta o sesizare ! Hai nu zau si pana atunci ce face ,,Garda,, sta pe facebook, sau astfel de articole o pune in miscare, ca salarii au slava Domnului…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate