[FOTO//VIDEO] Avarie majoră la magistrală. Imaginile zilei cu pierderile de apă

0

ApaServ intervine astăzi la o avarie în Piatra-Neamț. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din: municipiul Piatra Neamţ, cartier Dărmăneşti, cartier Dacia – str.Orhei și Nicu Albu, comunele Gârcina şi Girov. De întreruperea furnizării apei potabile sunt afectați și utilizatorii din zona Sarata – străzile Sătencei, Pârâul Sarata, Humăriei, Crivățului, Merilor și Vulturului.

Avaria la magistrala care alimentează zona afectată de întreruperea apei potabile a apărut în jurul orei 14.00, iar pierderea de apă era foarte mare, afectând gospodăriile de pe strada Vasile Conta. Întreruperea furnizării era obligatorie atât pentru remedierea avariei cât și pentru limitarea pagubelor.

„În momentul de față se lucreaza la înlocuirea tronsonului de conducta avariat pe o lungime de aproximativ 2 metri. Vom reveni cu detalii referitoare la finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. ”, informează ApaServ.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate