[FOTO/ VIDEO] Acest bătrân din Neamţ doarme într-un coteţ de porci… Îl ajutăm?!

0

Bătut şi alungat din propria casă, un bătrân doarme într-un coteț de porci.

Este cazul şocant al unui bătrân din comuna Petricani, Neamţ, adus în atenţia noastră de către un vecin, Daniel Niţoaia. Tânărul nu a putut rămâne indiferent, mai ales că iarna trecută, după ce ar fi fost alungat din casă, bătrânul în cauză s-a adăpostit în podul unei case părăsite…

Iată apelul lui Daniel, apel care sperăm că va ajunge atât la urechile celor cu suflet mare, cât şi la urechile autorităţilor:

„Impreună îl putem ajuta prin acte de caritate, împreună îi putem oferi o casă. El este Victor Chelbea, Relu pentru mulţi. Un bătrân în vârstă de 71 de ani, bătut și alungat din propria casă de către rude, bolnav, neputincios.

Astăzi apelăm la bunătatea dumneavoastră pentru a-l ajuta sub orice formă.

Consider că acest suflet merită măcar o masă caldă pe zi şi un adăpost unde să nu mai ducă grija iernii ce are să vină.

Dorința noastră de a-i oferi o viață mai bună constă în strângerea de bani pentru construirea unei căsuțe cu două camere.

Pentru acest lucru, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă rog frumos să vă gânditi că orice sumă este bine-venită şi poate face diferenţa pentru domnul Relu.

Conturile în care puteti dona sunt acestea:

– RO29BTRLRONCRT0414895101

 -RO76BTRLEURCRT0414895101

Persoane de contact :

  • Nițoaia Robert Daniel-0749 499 602
  • Nițoaia Iosif – 0745 794 741

Vă mulţumim pentru ajutorul dumneavoastră !

Actul de caritate este un act de bunătate, din ceea ce avem- ajutăm pe alţii.

Pentru a trăi în armonie și echilibru ar trebui să ne împărţim succesul cu persoanele la care soarta s-a întors cu spatele. Caritatea, dorinţa de a ajuta oamenii, vine din dragostea, respectul, atât faţă de tine însăţi cât şi faţă de alte persoane. Trebuie să acceptăm diferenţele dintre noi şi în loc să ne judecăm, să încercăm să ne acceptăm şi a să ne ajutăm unii pe alţii. Caritatea conturează bogăţia spirituală a fiecăruia, supranaturalul ei constă în faptul că şi un om sărac poate să ajute pe alţii, nu este o prerogativă a oamenilor bogaţi.

Ajutând pe alții, te ajuți pe tine!!! Acţionează! Contribuie la o lume mai bună, ajută-i pe cei din jur, oferă-le o şansă de a trăi, a se dezvolta, a visa!”

Pentru a-l ajuta pe nenea Relu, a fost creată şi o strângere de fonduri pe facebook (click aici)

https://www.facebook.com/donate/254044972519931/111996920545958/

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate