(FOTO) Val de incendii la câteva minute distanță azi noapte, în Neamț

0

În jurul orei 22:40, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din comuna Ceahlău.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul SVSU Ceahlău cu o autospecială de stingere și două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului. Incendiul se manifesta in interiorul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară), cu posibilitatea propagării la întreaga anexă. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars o cafetieră, o hotă, materiale textile și s-au deteriorat obiecte de mobilier. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

*****

Prin apel la 112, în jurul orei 22:48, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Miron Costin, comuna Trifești.

Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuința de care era lipită. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Pompierii militari au stins incendiul în urma căruia a ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 20 mp cu bunurile materiale aflate în interior și s-a deteriorat o centrală termică. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind depozitarea jarului și cenușii în apropierea unor materiale combustibile.

*****

În jurul orei 23:19, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu produs la un adăpost pentru animale din comuna Borlești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la locuință. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars adăpostul pentru animale cu o suprafață de aproximativ 70 mp și șapte tone de plante furajere. Din păcate în incendiu au fost surprinse trei bovine mari, două bovine mici și o cabalină, care nu au putut fi salvate. Proprietarul în vârstă de 76 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Acesta a primit primul ajutor calificat de la paramedici, refuzând transportul la spital. Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu,a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate