(FOTO) Un șofer care se îndrepta spre PIATRA-NEAMȚ a provocat un accident grav cu 6 victime – Bărbatul încarcerat a fost transportat cu elicopterul la spital

1
Foto: observatornews

Un bărbat care se întorcea din Spania în Piatra-Neamț a provocat un accident deosebit de grav în localitatea Deda, județul Mureș după ce s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini fără să se asigure corespunzător. În capătul coloanei un alt șofer vira la stânga pentru a intra într-o curte iar inevitabilul s-a produs, notează presa centrală.

Echipajele de descarcerare ajutate de mai mulți localnici au făcut eforturi deosebite pentru a scoate bărbatul dintre fiarele mașinii, după care acesta a fost transportat de urgență cu elicopterul la spital. Tot acolo au ajuns şi celelalte trei femei care erau cu el în maşină și care suferiseră mai multe lovituri la cap şi coloană. Au primit primul ajutor şi cele două femei care se aflau în cealaltă maşină implicată în accident.

Au fost identificate patru victime de cod galben și două victime de cod verde, care vor fi transportate la spital pentru investigații medicale a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, citat de publicația zi de zi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Min spune

    Da pai de ce sa te asiguri cand tu ai de mers. Oameni inconstienti…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate