(FOTO) Un șofer care a întâmpinat probleme pe drum transmite mulțumiri polițiștilor nemțeni: „[…]singurii care au oprit și m-au ajutat să îmi reiau deplasarea”

1

Un șofer care se deplasa spre Suceava, cu probleme de comunicare și care a avut și ghinionul de a rămâne în pană la ieșirea din localitatea Bistricioara a postat un mesaj de mulțumire agenților de poliție nemțeni – singurii – se pare – care au dat dovadă de spirit civic, au oprit și i-au dat o mână de ajutor:

Vreau să le mulțumesc agenților de poliție Cătălin Mogoșan și Alex Țăranu de la poliția rutieră Neamț, deoarece astăzi când mergeam spre Suceava la ieșirea din localitatea Bistricioara, județul Neamț, am făcut pană. Nu pot să mă înțeleg cu nimeni pentru ajutor, pentru că am probleme de comunicare, iar după o perioadă bună de timp, ei sunt singurii care au oprit și m-au ajutat să îmi reiau deplasarea, făcându-mi pana de la mașină. Acești doi polițiști au dat dovadă de spirit civic. Le mulțumesc și le urez Sărbători fericite! Cătălin Mogoșan si Alex Țăranu, este mesajul șoferului în discuție.

Ieri, 23 decembrie, colegii noștri agent principial Mogoşan Cătălin şi agent Ţăranu Alexandru din cadrul Serviciului Rutier au observat pe drumul național 15, în afara localității Bistricioara, un autoturism ce era staționat în apropierea unei curbe, cu luminile de avarie pornite.

Pentru a nu pune în pericol siguranța traficului rutier, colegii noștri au tras pe dreapta, iar când s-au apropiat de mașina lângă care se afla bărbatul în cauză au văzut că acesta făcuse pană și avea nevoie de ajutor pentru a schimba roata.

Fără să stea pe gânduri, colegii noștri l-au ajutat pe bărbat să schimbe anvelopa astfel că la scurt timp și-a putut relua deplasarea în cele mai bune condiții.

Cătălin și Alexandru, suntem mândri de voi! a transmis IPJ Neamț.

Felicitări polițiștilor pentru gestul de omenie!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Nicu spune

    De Fapt din Cadrul Poliției Rutiere Bicaz ! Și DA , Agentul ȚĂRANU ALEXANDRU , poate fi un Exemplu ptr Colegii lui , chiar daca este mai Tânăr .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate