[FOTO] Teona Răcheriu din Piatra-Neamț: Salbă de medalii la Hollywood pentru un copil fenomen

2

Teona Răcheriu, din Piatra-Neamț, o tânără extrem de talentată, la numai 12 ani face ravagii pe înaltele scene ale lumii.

Printre multele activități în care este implicată, aceasta studiază canto de 6 ani cu prof. Rusu-Ciucanu Bianca și în prezent activează la clubul Ruby’Ma Music Art din Piatra-Neamț.

Așa cum am menționat și în articolul precedent (click aici), nemțeanca noastră a participat în luna iulie în Statele Unite ale Americii, Hollywood mai exact, la un Festival Concurs – Campionatul Mondial de Talente „World Championships of Performing Arts” și vine acasă încărcată de o experiență de neuitat, alături de nenumărate premii și trofee.

Potrivit datelor oficiale, la acest festival au fost 1650 de participati, din 74 de țări. Cu toții au concurat la cel mai mare concurs mondial de talente, “WORD CHAMPIONSHIPS OF PERFORMING ARTS” – HOLLYWOOD, pe diferite secțiuni: dans, modeling, vocal, instrumental și teatru.

După primele audiții, în semifinală au rămas 45 de țări.

Echipa din România a fost compusă din 21 de concurenți participanți, dintre care 18 au fost premiați și au adus în țară 12 plachete de aur, un trofeu la secțiunea modeling, 17 medalii de aur, 13 medalii de argint și 17 medalii de bronz.

Nemțeanca noastră talentată a adus în țară, respectiv în orașul nostru placheta de aur de campion mondial “CHAMPION OF THE WORLD – DIVISION WINNER”, medalia de aur, placheta de finalist, medalie de argint la secțiunea Vocal Rock, medalie de bronz la secțiunea Vocal Pop, medalie de bronz la secțiunea Acting Open, medalie de bronz la secțiunea Dance & Song.

“Aceasta competitie a fost o experienta unica, cu concurenti remarcabili, de elita, ce si-au valorificat talentul la potential maxim si oricand voi avea posibilitatea as dori sa o repet. Spun acestea, pentru ca a fost destul de greu sa ajungem aici, costurile fiind mult prea mari. Ma bucur, in schimb, ca am reusit!
Juriul a fost impresionat de prestatia mea, si, pe langa multitudinea de felicitari, acestia mi-au daruit din tot sufletul lucruri de o valoare inestimabila, precum invitatii la evenimente, cursuri, promovari televizate si cel mai important, indrumare pe plan profesional. Am fost abordata de cateva case de productie, din Los Angeles, si sper, din tot sufletul, sa incep proiecte noi, incununate de succes in aceasta lume frumoasa!
Am cunoscut oameni noi si minunati, din diferite colturi ale lumii, cu diversitate in gandire si suflet, cu talente deosebite si cunostinte remarcabile in domeniul artei. Momente minunate, o experienta de neuitat, cu un program extrem de incarcat: repetitii, auditii, seminarii, concurs, petreceri, plimbari ad hoc, toate imbinate organizat si cu mult bun gust.
Ma bucur nespus ca am reusit sa reprezint cu mandrie tara noastra!! Atat eu cat si intreaga echipa, am dovedit lumii ca Romania are un potential maxim.
Multumesc din toata inima pentru tot sprijinul acordat, pentru apreciere, sustinere si dragostea cu care ma inconjurati… familiei, care intotdeauna mi-a fost alaturi, profesorilor si mentorilor (Teatru- Loredana Grigoriu, Dans – Laura Lesovschi, Ilinca Lesovschi, Canto- Bianca Rusu Ciucanu, Lb. Engleza – Andreea Nicoliks), echipei Radio Pro Diaspora, Centrului pentru Cultura si Arte “Carmen Saeculare” Piatra Neamt – d-nei Carmen Nastasa, Consiliului Judetean Neamt, ii multumesc lui Bicu… pentru ca “il simt” alaturi necontenit, si tuturor celor care m-au sustinut, m-au promovat si care au facut posibila plecarea mea, si celor ce m-au ajutat neconditionat, alese multumiri!!!
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot si pentru toate!” , a transmis Teona.

Sincere felicitări din partea redacției noastre pentru rezultatele obținute și mult succes în cariera promițătoare!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Rotaru Zenaida spune

    Mii de mulțumiri pentru susținerea Teonei .Ne bucurăm nespus de mult ca a reprezentat cu mândrie ROMÂNIA

    1. Rodica Lupu spune

      Teona este un copil grozav! Ii dorim multă sănătate, mult succes in continuare și dacă eaa reprezentat cu mandrie România, noi,romanii, suntem si mai mândri de ea! … Mai ales, ca e si nemteanca de-a noastra!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate