(FOTO) Suferința nu alege, moartea nu iartă. Uneori depinde doar de noi să facem diferența iar jandarmii nemțeni au înțeles acest lucru

0

Luni, 14 iunie, jandarmii nemțeni au donat sânge cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge. Încă de la primele ore ale dimineții, 14 jandarmi nemțeni s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piatra Neamț și Roman pentru a dona sânge, scopul urmărit fiind și acela de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cetățenii să participe la astfel de activități.

Jandarmii nemțeni fac acest lucru de două-trei ori pe an venind astfel în sprijinul oamenilor a căror viață depinde de sânge și sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge. Deseori sunt chiar inițiatori și promovează activitatea de donare, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.

„Fii și tu Erou! Cu o singură donare poți salva chiar trei vieți! Sângele donat de tine poate salva un copil, o mamă, un tată, un frate sau o soră sau chiar o persoană dragă ție! Nu uita, la un moment dat, chiar tu poți fi în situația de a avea nevoie de sânge!” este mesajul pe care îl transmitem cetățenilor sănătoși care nu au donat sânge niciodată.

În fiecare an, la data de 14 iunie se celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej de a semnala necesitatea donării de sânge, dar și pentru a acorda un omagiu donatorilor de sânge.

Felicitări pentru inițiativă!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate