(FOTO) Sensul giratoriu de lângă Complexul Comercial Unic a fost desființat

1

Se lucrează intens în Municipiul Piatra Neamț. Autoritățile caută soluții pentru a evita blocajele din trafic în momentul în care podul de la spital va fi demolat.

Săptămâna trecută s-au desființat parcările din fața Complexului Comercial Unic, s-a mutat stația de Taxi și s-a renunțat la stâlpii pentru despărțirea benzilor de circulație din zona complexului. Seara trecută, în jurul orei 20, muncitorii erau încă la datorie, sensul giratoriu de lângă Unic (Blocul Turn) a fost desființat, în acest moment, pe locul acestuia fiind amenajat un sens giratoriu provizoriu.

Potrivit unui comunicat transmis la data de 7 februarie de către reprezentanții Primăriei Piatra Neamț, după ce acest sens giratoriu va dispărea, locul va fi transformat într-o intersecție cu „cedează trecerea”.

Circulați cu prudență!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. John spune

    Ăștia demolează podul de la spital care nu are nimic și nu demolează podul de la căprioară, care e jalnic. Intervin cu spoiala sa încaseze profit gras, ca la Lutca. Pavelele nou montate pe centura sunt mai proaste și mai denivelate ca alea vechi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate