FOTO: Polițiștii nemțeni au făcut „prăpăd” printre șoferi

0

La data de 2 ianuarie a.c., în intervalul orar 14.00 – 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, a infracționalității stradale și creșterea gradului de disciplină rutieră.

De asemenea, acțiunile desfășurate de polițiști au vizat verificarea modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pentru neregulile constatate pe parcursul acțiunii, au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 13.000 de lei.

Dintre acestea, 74 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 11 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 6 pentru nerespectarea altor prevederi legale.

Polițiștii au reținut 2 permise de conducere și 2 plăcuțe de înmatriculare și au retras 3 certificate de înmatriculare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate