[FOTO] Polițist local din Piatra-Neamț prins la braconaj

0

„Surpriză” aseară la podul Cut – un polițist local din Piatra-Neamț a fost prins la braconaj, folosind plase monofilament:

În continuarea acțiunii noastre următoarea surpriza a fost la Podul Cut unde mai multe persoane ne indica faptul ca un bărbat cu o Dacia Logan pescuiește la plase monofilament tip”mireasa”. Am mers la locul indicat, de aceasta data colaborarea noastră fiind cu Secția de Politie Savinesti care în scurt timp însoțiți de un echipaj al jandarmeriei ajuns în zona tratând aspectul cu profesionalism și implicare!
S.a constatat faptul ca persoana pescuia cu 5 undite cu plase monofilament pe care la vederea echipei ANCBP nu le-a mai luat lăsându-le acolo, poate conștientizând gravitatea faptei. Persoana în cauza este lucrător în cadrul Politiei Locale Piatra Neamț lucru confirmat de oamenii aflați în zona cărora le adresase injurii și expresii jignitoare anterior.

Anterior acestei acțiuni, alte persoane au fost depistate în fapt utilizând aceleași practici, de această dată în amonte de podul Chintinci-Roznov:

Pe seara, în jurul orelor18 în amonte de podul Chintinici – ROZNOV la aproximativ 500 metri doi bărbați pe același model de pescuit la „mireasa”, își desfășurau activitatea infracțională în văzul altor persoane ieșite la plimbare pe malul râului. Datorita operativitatii Biroului de Politie Roznov cei în cauza au fost duși la sectia de Politie unde s-au luat masurile legale. Aveau asupra lor cca 3 kg de peste (clean, oblete, mreana) care a fost eliberat indiferent de starea în care se afla. Acțiunile noastre vor continua întrucât ni s-a confirmat faptul ca pe Raul Bistrița braconajul e practicat cu regularitate.
Mulțumim Biroului de Politie Roznov care ne-a asigurat ca ne va sprijini oricand va fi nevoie!

Susă/Foto: ANCBP Filiala Piatra-Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate