(FOTO) O nouă librărie și-a deschis ușile în Piatra-Neamț

0

O nouă librărie și-a deschis ușile în Piatra-Neamț. Librăria pentru Copii și Tineret a început să funcționeze din a doua jumătate a lunii iulie și este situată pe strada Ștefan cel Mare, lângă Tabăra școlară Cozla, vis-a-vis de Parcul Zoo.

Programul librăriei este în intervalul orar 10:00-18:00, în fiecare zi.

Librăria pentru Copii și Tineret promovează în mod deosebit literatura de calitate pentru copii, oferind o gamă largă de cărți pentru cei mici (copii de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a inclusiv). Totodată, pe rafturi se regăsesc și cărți pentru adulți, cu caracter social, economic sau religios, rechizite, produse de papetărie și diverse jocuri de societate, toate la cel mai bun raport calitate-preţ.

O atenție deosebită este acordată autorilor debutanți români.

Personalul bine calificat vă va ajuta la orientarea în cadrul librăriei, dar și la alegerea literaturii necesare.

Librăria pentru Copii și Tineret oferă și servicii editoriale, culegere-text, tehnoredactare, de consultanță editorială și de tipar. De asemenea, organizăm zilnic și ateliere creative pentru copii, între orele 12:00 -14:00, pe timpul vacanței. În perioada anului școlar, atelierele vor avea loc în funcție de disponibilitatea copiilor. Pe lângă aceste ateliere, vom organiza și un club de literatură dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Clubul de literatură se va desfășura după-amiaza, în intervalul orar 16:00- 17:30 și promovează lectura ca formă interactivă și relaxată de învățare și vizează îmbunătățirea aptitudinilor de citire și de înțelegere a textelor.”, ne-a povestit Gabriela Pruteanu, consultant în cadrul librăriei.

În cadrul atelierelor, copiii vor avea ocazia să învețe diverse tehnici de lucru, să se exprime în moduri cât mai creative și să socializeze.

Atelierele creative și clubul de literatură se organizează contra cost, suma fiind una modică, însă pentru mai multe detalii apelați cu încredere la personalul librăriei.

Nu în ultimul rând, în cadrul librăriei vor putea fi organizate expoziții de pictură, fotografie și lansări de carte.

O primă lansare de carte a fost deja stabilită și va avea loc în prima zi a lunii octombrie. Volumul se numește „Ghidul pensionarului fericit” și este scris de Magdalina Ioachim.

Așadar, cei interesați sunt așteptați cu brațele deschise, cărți și cu o vorbă bună.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate