FOTO: La muncă – POLIȚIST, în timpul liber – EROU

0

Vă aduceți aminte de colegul nostru agent șef adjunct Constantin Rusu din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman care la data de 12 martie anul acesta a salvat viața a două persoane dintr-un autoturism din Roman? (Articolul aici-click) Credem că vocația acestuia este de a fi erou.”, transmite IPJ Neamț.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 16.45, acesta fiind în timpul liber alături de soție și cele trei fetițe ale sale, pe strada Dimitrie Leonida a avut aceeași reacție rapidă, în cazul unui autoturism care la scurt timp a și explodat.

Agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului încercând să lichideze incendiul și a blocat sensurile de circulație, pentru a evita extinderea acestuia și la alte autoturisme solicitând prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor.

La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate (articolul aici-click).

Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

Intervenția sa rapidă a prevenit o situație de risc, dar cea mai mare bucurie a avut-o când a revenit la autoturism unde fetițele sale de 3,5 și 7 ani l-au așteptat cu lacrimi în ochi. Ești eroul nostru tati!  au exclamat cele trei fetițe ale sale.

Felicitări pentru spiritul civic!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate