ACUM: VIDEO/FOTO Autoturism făcut scrum în Piatra-NEAMȚ, zona stației de salvare

0

ISU Neamț transmite că în acest moment pompierii se deplasează la o misiune de stingere a unui incendiu care se manifesta la nivelul unui autoturism din Piatra-Neamț.

Vom reveni cu un comunicat oficial în scurt timp – dinamica este în desfășurare.

UPDATE ISU NEAMȚ:

Prin apel la 112, în jurul orei 16:38, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Piatra Neamț, pe strada Dimitrie Leonida.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și o autospecială complexă pentru intervenție.
Incendiul se manifesta generalizat la un autoturism ce se afla pe partea carosabilă. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scurgerilor de lichide combustibile,  ca urmare a deteriorării sistemului de alimentare cu combustibil.
După ce autoturismul va fi îndepărtat de pe partea carosabilă, pompierii vor interveni pentru curățarea carosabilului.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate