FOTO: Incendiu la o hală situată pe platforma chimică Săvinești

0

Aseară,  în jurul orei 23:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare a unui operator economic de pe platforma chimică Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere,  o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD și pompieri din cadrul SPSU Ga Pro Co Chemicals Săvinești cu o autospecială de stingere.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o bandă transportoare dintr-o hală goală (care a avut destinație de depozitare îngrășăminte vrac), cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 150 ml de bandă transportoare și un cărucior pentru deversare.
Incendiul s-a produs cel mai probabil datorită efectului termic (aparat de conectare/pornire/oprire/reglaj/comutare defect)
, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate