(FOTO) Dispărut de câteva zile din Neamț – Dacă l-ați văzut, apelați „112” (semnalmente în articol)

0

UPDATE:

La data de 23 octombrie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistat tânărul de 25 de ani, dispărut la data 21 octombrie 2021.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în județul Iași, la niște rude și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi de către o tânără de 20 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 21 octombrie a.c., concubinul său SAVA DUMITRU-MERIȘOR, în vârstă de 25 ani, din localitatea Roman a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.55 m, greutate – aproximativ 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi verzi.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare galben, pantaloni tip blug culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi tip sport de culoare alb cu negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate