(FOTO) Casă făcută scrum în Neamț: Incendiere intenționată

0
FOTO: ISU NEAMȚ

În jurul orei 16.42, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Crăcăoani. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul locuinței și la acoperișul unei anexe gospodărești. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. În urma incendiului au ars : o casă de aproximativ 60 mp, 10 mp din acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară), 20 ml gard de lemn, bunuri materiale aflate aflate în interiorul locuinței (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole vestimentare etc), actele de identitate ale proprietarilor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată., a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate