[FOTO] Plan Roșu de intervenție în Neamț – Accident grav – 9 victime dintre care 2 au decedat

4

În noaptea dinspre 22 spre 23 decembrie, la ora 01:50, s-a produs un accident rutier cu victime încarcerate pe DN 15D, în localitatea Poienari.

Potrivit martorilor, se pare că este implicat un microbuz de transport persoane ce venea de la Londra cu destinația Vaslui.

Ca urmare a accidentului rutier produs pe DN 15D în localitatea Poienari, la nivelul județului a fost pus în aplicare Planul Roșu de intervenție.

În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 9 persoane. La fața locului s-au deplasat: 1 ofițer și 22 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare grea, 3 ambulanțe SMURD. De la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului 4 echipaje.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au identificat un microbuz intrat în niște arbori de pe marginea drumului.

Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoși din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forțe ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate.

În urma accidentului au rezultat 9 victime din care 7 au fost transportate la CPU Roman (6 policontuzionate, conștiente și 1 în coma cu traumatism cranio-facial sever), iar 2 persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Toate victimele sunt bărbați.

FOTO: Utilizator Facebook RADAR ROMAN OFICIAL

4 Comentarii
 1. Stefan spune

  E un accident parca tras la indigo cu acela de la podul de la Vaduri!Acest microbuz nu este pentru transportul a 9 persoane, dar nimeni nu l-a luat la intrebari pe sofer!In plus, as fi curios cati dintre ocupantii masinii munceau legal in Anglia…

 2. Ovidiu spune

  Foame de bani….frumoasa expresie poate daca erai educat puțin se putea formula altfel gen ” lipsa ” dar scuze erau din Vaslui si așa trebuia sa formulezi… In fine condoleanțe pentru acei oameni, însănătoșire pentru ceilalți iar pentru tine no comment…

 3. Adri spune

  Foamea de bani , sunt camere pt odihna la Arad sau Oradea cu 60ron, nimeni nu vrea sa invete nimic din aceste tragedii!

 4. eva spune

  Saracii de ei,veneau cu bucurie ,,acasa”,dupa munca multa,sacrificii si iata ce-i astepta,dupa mii de kilometri parcursi si cativa kilometri pana la familiile lor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate