[FOTO] Accident cu victimă la viaductul de la Poiana Largului

DRDP Iași informează că un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 15:30, pe DN 15, la km 243+700 (viaduct Poiana Largului, județul Neamț).

În accident au fost implicate două autoturisme, o persoană fiind rănită ușor. Cauza probabilă a coliziunii a fost neacordarea de prioritate.

Circulația se desfășoară pe un singur sens, până la efectuarea măsurătorilor de către organele de cercetare și degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iași, sosite la locul accidentului.

Menționăm că, în zonă, carosabilul este umed, tratat cu antiderapant, iar temperatura aerului este de – 5 grade, fără precipitații.

FOTO: DRDP Iasi

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Nelu spune

    Ce face? Neacordarea de prioritate o cauză DAR de ce Nu vor ce i de la DRDP IS să zică nimic de acel parapet metalic care se observă și în cele două poze, este vizibil viaductul cu parapeți galbeni dinspre apa , după vedem un semn STOP pe un stâlp Și la jumătatea lui un parapet metalic suprapus peste alți doi ,unu peste altul, se vad in fata auto Skoda, Ori acel parapet , Încurcă mult vizibilitatea, daca ești cu un microbuz, autocar, autotren, basculanta Nu e problema, ai poziția de șofat mai înaltă,dar daca ești cu un autoturism, Nu contează marca, model e Pedeapsa , deoarece câmpul vizual i ți este obturat de acel parapet, peste care acum cum ninge afara , omătul e aruncat de roti auto pe el ,se face că un zid , mai vezi … Deci stimabilii de la DRDP IS Ar trebui să mute , scoată eventual de tot acel parapet , pus fara a vedea și alte consecinte, de pus l au pus probabil Ptr pietoni, cei care vor sa transverseze viaductul pe jos, Ori care dau la peste de pe El, desigur când este apa și scoasă prohibiția.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate