Fostul prefect Daniela Soroceanu, de vină pentru gunoiul de pe lacul Bicaz!

1

Acum doi ani, în această perioadă, Daniela Soroceanu, prefect atunci, era acuzată de mizeria și PET-urile de pe lacul Izvorul Muntelui. Dar ce spunem acuzată? Mai lipsea puțin și câțiva colegi din presă ar fi putut face reconstituirea după execuția pe roată din 1784 în varianta Horia, Cloșca și Soroceanu.

Acum avem aceeași situație pe lacul din Bicaz și nu mai e prefectul vinovat, nici nu își mai face niciun jurnalist seppuku în fața prefecturii și nu-i mai iese nimănui „bube” de la prea multă ecologie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Daniel P. spune

    In fiecare primavara Prefectul in urma unei sedinte CJSU cu toti factorii implicati ( te doare limba cand repeti frazele ) isi trimite reprezentantii in mega controale pe toate paraiele in toate UAT-urile . De regula controlul dureaza o luna de zile si raportarile intitutiilor decentralizate iti umle inima de bucuria realizarii lucrului bine facut . Prefectuol gheneralii , directorii si primarii isi strang mana sdatisfacuti ca au mai bifat o activitate . Rezultatul este acum in lacul Izvorul Muntelui . FELICITARI D-le Prefect !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate