A fost demis Consiliul de Administrație al ApaServ Neamț

1

În urma hotărârii de Consiliu Județean de acordare de mandate speciale consilierilor Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu de revocare a conducerii ApaServ, joi, 22 septembrie, la Consiliul Județean Neamț, Adunarea Generală a Acționarilor  ApaServ s-a întrunit pentru a pune în aplicare hotărârea, având pe ordinea de zi revocarea administratorilor ApaServ și alegerea administratorilor provizorii.

Pe lângă cei doi consilieri județeni împuterniciți, Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu, la ședința AGA au participat și Cristian Mihalcea, consilier local Piatra-Neamț, și Pantelimon Roșu, consilier local Alexandru cel Bun.

Deciziile AGA au ajuns la cunoștința noastră și confirmă revocarea coducerii ApaServ și stabilirea unui consiliu de administrație provizoriu format din Ioan Păcală, Florian Ștefan, Iuliana Năstase Onu, Gheorghe Stanciu, Iulian Ioan Dascălu, Viorel Marian, Simona Elena Pantelimon.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Laria spune

    IOAN PACALA IN CONSILIU DE ADMINISTRARE
    MOR DE RÎS, IAR A PUS MÎNA PE CIOLAN,MA SE LIPEŞTE BAIATUL ASTA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate