A fost aprobat formularul pentru Bilanțul contabil la 31.12.2016

0

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat formularul –Situaţii financiare anuale la 31 decembrie 2016 întocmite de către entităţile al căror exerciţiu financiar coincide cu anul calendaristic.

Firmele sunt obligate să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică pe portalul www.e-guvernare.ro, având ataşată o semnătură electronică extinsă, situaţiile financiare anuale, raportul lor, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, după caz.

Termenele pentru depunerea situaţiilor financiare anuale şi a situaţiilor financiare anuale simplificate pentru anul fiscal 2016, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sunt următoarele:

– pentru societăţile comerciale, societăţile/companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare – 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adică 31.05.2017.

– pentru instituțiile publice, asociațiile și celelalte persoane juridice cu și fără scop patrimonial,  subunitățile fără personalitate juridică, cu sediul în străinătate, precum și subunitățile fără personalitate juridică din România care aparțin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, 120 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adică 02.05.2017.

Pe perioada lichidării, persoanele juridice aflate în lichidare depun, în termen de 90 de zile de la încheierea fiecărui an calendaristic, la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice o raportare contabilă anuală.

Formularul de bilanț îl puteți descărca de aici:  Situatii financiare anuale.

sit-fin

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate