Adrian Niță nu hrănește doar lebedele de pe Bâtca, ci și cățeii. Pe unul l-a adoptat!

21

nita1Este bine știut faptul că Directorul Publiserv, Adrian Niță, și-a asumat responsabilitatea de a hrăni lebedele de pe Lacul Bâtca Doamnei. Acesta revine zilnic pe malul lacului pentru a monitoriza situația și, mai nou, are grijă și de câinii care speră la o bucată de pâine rămasă în urma lebedelor.

„Deoarece prietenii mei sunt ocupați cu politica în ultima perioadă, simțindu-mă neglijat, mi-am făcut prieteni noi.”, spune Adrian Niță pe pagina sa de socializare. Așa că grupul de câini din zonă s-a ales cu un nita2prânz bun, iar cel mai mic a fost adoptat chiar de directorul Publiserv.

„L-am preluat eu. Este deja la mine acasă. A trecut printr-un gard, speriat de alți câini mai mari. Îl cheamă Cartuș”, mai spune Adrian Niță.

Faptul că persoane aflate în funcții de conducere oferă astfel de exemple pozitive dă un semn de normalitate societății în care trăim.

Viața continuă și după proteste și morala este că „ar trebui să fim cu toții mai buni”.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
21 Comentarii
 1. Clau Atomei spune

  Respect! Felicitari!

 2. Dumitroaia Iolanda spune

  Respect!De cate ori(cu oamenii)oferi iubire si, nu ti se intoarce!Dar,de la acesti ,,noi prieteni,,veti primi intotdeauna iubire!(neconditionata)

 3. xx spune

  Nu credeti ca din functia pe care o are ar trebui sa militeze pentru respectarea legilor statului romin in vigoare? Cum ar fi legea protectiei animalelor care spune ca „hranirea anumalelor fara stapin pe domeniul public sa pedepseste cu inchisoare?Or fi ele frumoase lebedele dar se pare ca ati uitat sau nu va intereseaza ca anul trecut au infestat apele Bistritei cu o ciuparca -clostridium care a impus apaserv chelruieli suplimentare pentru potabilizarea apei.Acum aceleasi lebede au adus si este epidemie de gripa aviara,nu stiu daca apaserv a luat masuri si a reusit combaterea ei si cu ce cheltuieli.Sariti toti de fiecare data,ca asta produce emotii sa „aparati” animalele fara stapin dar de oameni se intereseaza cineva?

 4. Rotariu Valeria spune

  Multumim pentru asemenea gesturi .

 5. Ciurea Ciprian Florentin spune

  Animalele ii vor oferi iubire si credinta neconditionat.Respect !

 6. Elena Coruga spune

  Respect si eu sunt iubitoare de animale

 7. cristina spune

  Felicitari ! Ar fi bine daca si alte persoane cu functii de conducere (deci si cu posibilitati !) ar lua exemplul dvs.

 8. Micaela Micaela spune

  RESPECT !

 9. Supraveghetorul spune

  Un mare Om.Daca ar putea sa ajute la sterilizarea lor…ar face ,un lucru extraordinar. Cred ca ,era cineva de la Rifil,care ,din cand in cand mai facea asa ceva ( sponsoriza acest lucru)

 10. ZeroMaidanezi RO spune

  Foarte bine ca a adoptat unul din caini dar si de ceilalti trebuie sa aibe grija, nu pot fi lasati pe malul lacului trebuie dusi intr-un adapost. Daca sunt multi exista si riscul sa atace lebedele sau oamenii care trec prin zona.

 11. Mariana M. spune

  In zona aceea sunt foarte multi catei. Acum un an am inceput si eu sa le mai duc cate ceva de mancare, le duceam saci de granule. La inceput erau doar 3-4, acum s-au inmultit intre ei, si au ajuns la un numar de aproximativ 10, multi nu au supravietuit. Sunt salbaticiti saracii, nici nu ma lasa sa pun mana pe ei, am incercat sa ii prind sa ii duc la adapost, dar nu am reusit. Daca tot mergeti acolo si dati de mancare la lebede, nu puteti sa faceti ceva pentru ei? Fiind o persoana cu o pozitie sociala mai ridicata, nu se poate face nimic in afara de mancare? Va multumesc!

 12. Elena Rusu spune

  Felicitari..!!daca continua sa puna si poze poate le gaseste stapani la toti cateii!!!sunt frumosi chiar..

 13. Mihai Holt spune

  RESPECT !!!

 14. Catalina Elena spune

  Un om cu suflet,bravo…va felicit din toata inima…va v-a darui iubire neconditionata..

 15. Lidia Fecioru spune

  Jos palaria!

 16. Lucica Badale spune

  Cinste domnului Adrian.Și eu sunt o mare iubitoare de animale.

 17. D.j. Max Dragos spune

  Bv!

 18. Pensiunea Moldova spune

  Respect!

 19. Cornelia Purice spune

  Felicitări domnului Adrian Nita! A fi domn este o întâmplare,a fi OM e un lucru mare .

 20. Mariana Mariana spune

  FELICITĂRI D-LE ADRIAN !!!

 21. Maria Spiridonescu spune

  Om cu suflet mare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate