Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce a rămas fără sprijin politic

1

Florin Cîțu a renunțat la funcția de președinte al Senatului, la cererea premierului Nicolae Ciucă -președintele PNL și a secretarului general PNL.

Partidul Național Liberal i-a retras sprijinul politic ca urmare a criticilor pe care le-a adus coaliției de guvernare, încălcând, astfel, statutul PNL. Florin Cîțu a spus că plecarea de la șefia Senatului este o urmare a „declarațiilor de ani de zile despre măsurile care fac rău românilor”, mai exact cele propuse de PSD.

Senatul a luat act de demisia lui Florin Cîţu, din funcţia de preşedinte al Senatului şi a declarat vacantă această funcţie. Biroul Permanent al Senatului a hotărât ca interimatul să fie preluat de vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu.

Florin Cîţu a pierdut și funcţia de lider al PNL Sector 3.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Schmidt Rudolf spune

    Si cum ramane cu „#echipacastigatoare„ ? Din cate imi aduc eu aminte, parca si dl. primar Carabelea era pe-acolo, prin jurul lui Catu si facea figuratie. Poate explica dl. primar ce-a castigat #echipacastigatoare? Si poate explica si ce-a castigat orasul prin alegerea domniei sale in functia de primar (aici trebuie sa recunosc faptul ca si subsemnatul l-a votat pe dl. Carabelea, si de cate ori vad cum arata orasul in administrarea domniei sale, imi vine sa-mi dau singur cate-o palma).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate