Florentina Moise, președinte PSD Piatra Neamț „Noile legi ale Educației vin cu multe schimbări”

0

Modificarea radicală a structurii examenului de Bacalureat și posibilitatea liceelor de a organiza admitere sunt printre principalele prevederi ale noilor Legi ale Educației.

De când au fost lansate oficial în dezbatere, în 13 iulie, cele două proiecte – pentru învățământul preuniversitar şi cel superior -, au atras un val de obiecții și chiar critici vehemente, de la profesori, directori, specialiști în educație, părinți sau studenți.

Pe 17 august, la Piatra-Neamț, va fi organizată o întâlnire a cadrelor didactice din județul Neamț în care subiectul principal vor fi noile prevederi legislative propuse de minister. Vor fi prezenți secretarul de stat din Ministerul Educației pentru învățământul preuniversitar, Florin Lixandru, și secretarul de stat din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Dumea, iar inițiativa îi aparține colegei mele, deputatul Oana Bulai, membru în Comisia de învățământ din Camera Deputaților.

„Vă invit să luați parte la discuții, să faceți propuneri, să vă exprimați punctele de vedere. Voi fi acolo. Vă aștept, la ora 14.00, la Central Plaza – profesori, elevi, părinți.

Noile legi ale Educației vin cu multe schimbări. Având în vedere însă transparența de care a dat dovadă ministerul în mediatizarea și lansarea lor în consultare publică, am speranța că, de această dată, lucrurile se vor așeza în sfârșit pe un drum bun și echitabil.”, a mai transmis Florentina Moise.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate