Florentina Moise: „Am luat toate măsurile pentru ca, acolo unde zăpada și viscolul pun probleme, elevii și profesorii să poată ajunge în siguranță la școală”

0

Doamna Florentina Moise, Director general în cadrul ISJ a anunțat că la nivelul Inspectoratului Școlar Neamț s-au luat „toate măsurile pentru ca, acolo unde zăpada și viscolul pun probleme, elevii și profesorii să poată ajunge în siguranță la școală.”

„Sunt microbuze școlare echipate cu lanțuri, se fac eforturi pentru a transporta copiii în siguranță. Sunt însă și cazuri unde vom fi nevoiți sa diminuam orele de curs, pentru a evita orice risc.

Sunt în legătură cu toți managerii de școli din zonele unde sunt blocaje. Sper ca situația să revină cât mai curând la normal și mizez în acest sens pe sprijinul autorităților locale. Așa cum știți, județul Neamț s-a aflat sub avertizare cod galben de ninsori și viscol.

Îi asigur pe părinți că toți directorii de școli sunt la datorie, iar noi, cei de la Inspectorat, monitorizăm situația astfel încât activitatea să se desfășoare în siguranță pentru copii. Vă țin la curent!”, a transmis Florentina Moise, Director General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate