Florentina Luca-Moise rămâne inspector general și în noul an școlar

0

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, prof. Florentina LUCA-MOISE, a fost reconfirmată în funcția de manager al învățământului nemțean și în anul școlar 2023-2024:

Stabilitatea și predictibilitatea sunt două condiții esențiale în management. De aceea, mă bucur că pot continua proiectele începute. A fost un an școlar greu, cu multe provocări, dar, alături de colegii mei, inspectori școlari, profesori, personal didactic auxiliar și nedidactic, le-am depășit. A contat mult sprijinul părinților în viața școlilor și le mulțumesc pentru implicare! Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!

Schimbări majore în managementul educațional nu sunt. Au fost numiți directori noi în anumite unități de învățământ, ca o consecință a pensionărilor sau a demisiilor înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cauzate de probleme personale sau de sănătate.

În cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, colega noastra care ocupa funcția de inspector școlar general adjunct a revenit la catedră, fiind înlocuită de doamna inspector, prof. Ana Socea. Doamna inspector școlar general adjunct, prof. Dana Lăcrămioara Păiuș, rămâne în echipa managerială ISJ Neamț. Colegul nostru care ocupa funcția de inspector școlar pentru istorie și management, prof. drd. Bălan Emanuel, a dorit să revină la funcția de manager școlar, pe care a ocupat-o până la numire, acesta fiind înlocuit de domnul inspector, prof dr. Mihai Giosan.

Întreaga echipă de inspectori a Inspectoratului Școlar Județean Neamț a primit avizul Ministerului Educației pentru anul școlar 2023-2024.

De asemenea, noul director al Casei Corpului Didactic Neamț este doamna profesor Elena Laiu.

Începem un nou an școlar și profit de ocazie pentru a ura tuturor sănătate, putere de muncă, spirit de echipă și rezultate remarcabile!

a declarat Florentina Luca-Moise

Comunicat de presă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate