Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Firma Brantner nu se va mai ocupa de colectarea gunoiului de la Piatra-Neamț

Firma Brantner nu se va mai ocupa de colectarea gunoiului de la Piatra-Neamț. O altă firma este în cărți pentru noul contract de colectare a deșeurilor menajere din Piatra-Neamț.

În urma realizării gropii de gunoi de la Girov, prin proiectul european de gestionare a deșeurilor s-a făcut o nouă organizare a colectării acestora cu noi zone în care operatorii trebuie să acționeze, noi reguli și noi condiții. Astfel, la licitația pentru zona în care este prins municipiul Piatra-Neamț favorită a fost altă firmă.

Ce va însemna acest transfer de servicii? Simplu. Prețul gunoiului va crește anul viitor indiferent de ce povești vă vor spune politicienii, noii operatori sau băieții din presa locală care lăudau și proiectul general cu deșeurile menajere din Neamț, un proiect la care s-a furat în stil barbar, adică milioane de euro, doar că cei care i-au furat au avut și se pare că au în continuare protecția necesară.

I.R.
4 comentarii la “Firma Brantner nu se va mai ocupa de colectarea gunoiului de la Piatra-Neamț

 1. Vasile

  Stimate domn Ovidiu,

  firma noua nu „aduce personal….” ca nu vine nimeni cu niste oameni in tren. oamenii sunt cetateni ai orasului adica cei de azi …. se va schimba (daca se va schimba ceva curand) doar numele si atat…

  Raspunde
 2. Un cetatean

  Si un lucru important este cand se realizeaza ridicarea gunoiului. Pentru a nu se mai bloca si mai rău traficul-dimineața la ora de vârf cand te grăbesti sa ajungi la munca ….mai astepti si după masina de gunoi….Si mai ales in Precista

  Raspunde
 3. Ovidiu

  Dacă Noua firma aduce și personal nou e bine , Altfel in 12 maxim 24 de luni ajung că și Brantner ,care la început Oho reclama la Greu pe un fost post TV local , personal cu salopete de lucru , mașini IVECO NOI , AVEAU UNA MAI MARE in care spălau pubele, alea mai mici nu le auzeai noaptea , dimineață când veneau să ridice gunoiul , Astea toate in prima perioada, după ce au început să apară niste Baieți mai bruneți pe la firma Gata și cu mașinile și cu pubele , le trânteau după ce le basculau de gunoi de săreau roțile de la ele. De aceea zic că poate cu Noua firma lucrurile să reintre în Normal Daca mai e ceva Normal in Ziua de azi !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *