Azi s-a lansat un nou partid – „Alternativa pentru Demnitate Naţională“ – ADN

Azi s-a lansat la Iaşi proiectul politic Alternativa pentru Demnitate Naţională (ADN)

Cel care a confecționat acest partid a spus că proiectul său este diferit faţă de partidele politice clasice, numind proiectul, în mai multe rânduri, „antipartid”. „Încă de la început spunem cu subiect şi predicat că ceea ce noi am construit, ce vom face, oamenii care vor veni în acest proiect, sunt oameni care nu au legătură cu trecutul politic. Spunem răspicat: ADN nu va face niciodată alianţă cu niciun partid care a condus România până astăzi, chiar şi o singură zi”, a spus Cătălin Ivan, eurodeputat PSD, cel băgat în față ca fiind inițiatorul noului partid.

Gurile rele spun că noul partid ADN va încerca să se poziționeze pe partea de extremă stângă și să mimeze un interes național cum au făcut și cei de la PNȚCD, PPDD, UNPR sau alții intrați în istorie. Nu ne pronunțăm încă asupra acestui nou partid căci nu ne este foarte clar ce vor face, dar cu un lider făcut europarlamentar de către PSD și care are prea multe poze cu PSD-iști parcursul său politic în afara PSD nu poate fi decât un eșec.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Au ceva ADN uman in ei sau tot ADN de extraterestri ??

    🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate