Finanteaza-te rapid cu ajutorul echipei de la SmileCredit

0

Atunci cand banii castigati intr-o luna sunt gestionati strict catre chestiuni uzuale, problemele sau nevoile spontane, nu pot beneficia de acoperire financiara deplina. Oricare ar fi scopul pentru care aveti nevoie de o suma de bani suplimentara, cu SmileCredit puteti intra foarte usor in posesia ei. Astfel ca, nu trebuie decat sa solicitati un imprumut pana la salariu si va puteti satisface nevoile imediat, fara termeni si conditii mult prea complexe sau stricte.

Ce este un imprumut pana la salariu?

SmileCredit vrea sa ofere solutii practice si usoare tuturor celor acre intampina probleme neprevazute, la un moment dat. Astfel a luat nastere programul de creditare pana la salariu cu ajutorul caruia oricine poate intra in posesia sumei de bani necesitate. Principiul este simplu. Se solicita oferta, daca este valida, noi o aprobam si viram banii in cont, urmand ca tu sa ii inapoiezi la „ziua de salariu”. Teoretic, la o data stabilita de tine, cand consideri ca vei avea banii necesari pentru a putea achita rata sau ratele stabilite initial.

Care sunt conditiile acordarii lui?

Nu am implementat sisteme si protocoale simple in vederea acordarii imprumuturilor noastre. Practic, orice persoana majora din punct de vedere legal (are impliniti 18 ani) si care poate demonstra ca detine o sursa de venit stabila (pensie sau salariu) poate solicita acordarea unui astfel de imprumut din partea noastra si are sanse foarte mari sa ii fie si acordat. Un detaliu suplimentare care trebuie avut in vedere in acest sens este si posedarea unui card de credit valid. Acest lucru este necesar atat pentru virarea imprumutului in cont, cat si pentru facilitarea achitarii ratelor.

De ce sa optezi pentru un imprumut de la SmileCredit?

Este simplu, rapid si transparent. Fata de alte activitati bancare, un credit de la SmileCredit poate fi obtinut chiar in ziua solicitarii, fara prea multe etape intermediare. Trebuie doar sa solicitati oferta, completati datele personale, stabiliti suma dorita si perioada de creditare, urmand ca banii sa fie virati imediat ce cererea este aprobata.

Puteti solicita imprumuturi direct din confortul propriei locuinte. Nu mai sunt necesare zeci de drumuri la ghiseu si dosare stufoase de documente. Puteti solutiona intregul demers doar prin cateva clicuri si cu minimul de documente.

Nu trebuie sa dovediti in ce scopuri urmeaza sa utilizati banii. Noi functionam doar pentru a oferi ajutor, nu pentru a analiza situatii de viata. Aveti libertatea sa gestionati banii exact cum va doriti, fara a va ingrijora ca nu va va fi aprobat imprumutul. Nu punem intrebari, nu solicitam detalii, doar va oferim sprijin financiar.

Beneficiati de dobanda fixa si comision 0. Inca dinainte sa semnati contractul va vor fi expuse toate detaliile imprumutului. In functie de suma imprumutata si de perioada in care va angajati sa o achitati, va va fi generata si suma totala pe care urmeaza sa o inapoiati. Practic, se adauga dobanda fixa, de 1,1% din valoarea totala, in raport cu numarul de zile contractuale. Dincolo de acest aspect, odata stabilita, valoarea nu va mai suferi niciun fel de modificare pe parcurs. comisioanele  nu exista in cazul niciunui tip de imprumut SmileCredit.

Relatiile sunt bazate pe flexibilitate si intelegere. Stim ca, desi ati stabilit o data scadenta pentru a onora plata, pot aparea anumite obstacole care sa va impiedice sa faceti acest lucru. Tocmai de aceea suntem deschisi la a prelungi acest termen, doar cu conditia ca dobanda si penalitatile aferente fiecarei zile de intarziere sa fie achitate in timp util Pentru a fi la curent cu ce inseamna acest lucru, am stabilit ca penalitatile sa oglindeasca dobanda si sa fie tot 1,1% din suma totala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate