Filtre organizate în trafic de polițiști, în acest weekend, pentru combaterea consumului de alcool la volan

1

În acest weekend, poliţiştii Serviciului Rutier Neamț, împreună cu cei din cadrul poliției municipiului Piatra-Neamț au organizat acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului. Raziile efectuate de polițiști au vizat municipiul Piatra Neamț și comunele arondate acestuia.
În urma acțiunilor derulate optsprezece şoferi au rămas fără permis şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.
Polițiștii au efectuat filtre în trafic, controlând 345 de autovehicule, fapt ce a condus la constatarea a nouă infracțiuni la regimul rutier, dintre care opt privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Totodată, au fost sancţionate 60 de fapte contravenţionale, toate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsuri complementare dispuse în cazul abaterilor contravenționale constatate au fost reținerea a 9 permise de conducere, 7 pentru conducerea sub influența alcoolului, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Maria Mihalache spune

    credeti ca ajuta prea multi betivi in judet.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate