Fermierii din județul NEAMȚ, invitați la MoldAgro Expo 2023, în perioada 21-24 septembrie

0

Fermierii din județul Neamț sunt invitați să participe, începând de joia aceasta și până duminică, inclusiv, în perioada 21-24 septembrie, la Târgul Moldova Agricolă Expo – MoldAgro Expo 2023. Evenimentul, aflat la prima ediție, are loc la Roman, județul Neamț, pe platforma Marsat Siloz. Intrarea este liberă pentru toți participanții.

Târgul MoldAgro Expo este dedicat fermierilor din zona Moldovei și va include, în prima zi, după deschiderea oficială de la ora 10:00, CONGRESUL FERMIERILOR, un eveniment deschis tuturor producătorilor agricoli, la care a confirmat participarea și ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Fermierii din județul Neamț vor avea astfel ocazia de a discuta direct cu oficiali din Ministerul Agriculturii și de a adresa întrebări ministrului Agriculturii.

Vineri, 22 septembrie, la MoldAgro Expo, în cadrul Centrul Expozițional Zootehnic, va fi organizată Ziua Zootehniei, cu participarea celor mai importante organizații din sectorul zootehnic, alături de specialiști din cadrul Academiei de Științe Agricole și Silvice, ai stațiunilor de cercetare și ai autorităților centrale cu responsabilitate pe sectorul zootehnic (Ministerul Agriculturii, Agenția Națională pentru Zootehnie, APIA, AFIR).

Târgul MoldAgro Expo include o zonă a produselor tradiționale, iar sâmbătă, 23 septembrie, va fi organizată Ziua Producătorului Român, cu un spectacol artistic, tombole și multe surprize.

Peste 50 de branduri din sectorul agricol au confirmat deja prezenta, cu standuri, la Târgul Moldova Agricolă Expo. Alături de un program atractiv de dezbateri, evenimentul va include demonstrații de câmp cu utilaje agricole și tractoare de ultimă generație. De asemenea, vor fi disponibile cele mai atractive oferte la semințe, produse de protecția plantelor, asigurări agricole sau îngrășăminte. O atenție deosebită este acordată fermei de familie și fermei de animale, o serie de echipamente agricole fiind prezentate pentru aceste exploatații agricole.

Târgul ”Moldova Agricolă Expo” este organizat de Marsat SA, împreună cu Asociația Forța Fermierilor și Agrointeligența.

PROGRAM MOLDAGRO EXPO 2023
Locație: Platforma MARSAT Siloz – Roman, Neamț

JOI, 21 septembrie
Program vizitare târg: 9:00-17:00
10:00 – Deschiderea oficială a târgului (Intrarea principală)
10:30 – Turul oficial al standurilor companiilor prezente
12:00 – Congresul Fermierilor (Cortul principal)
14:00 – Pauză de prânz și socializare
17:00 – Balul Fermierilor (Mariko Inn)

VINERI, 22 septembrie
Program vizitare târg: 9:00-17:00
10:00 – Bursa Locurilor de Muncă în Agricultură (Cortul principal)
10:00 – Ziua Zootehniei (Centrul Expozițional Zootehnic)
14:00 – Agrointeligența SUMMIT 2023 (Cortul principal)

SÂMBĂTĂ, 23 septembrie
Program vizitare târg: 9:00-17:00
10:00 – Ziua Producătorului Agroalimentar din zona Moldovei (Zona Food)
12:00 – Program artistic (Zona Food)

DUMINICĂ, 24 septembrie
Program vizitare târg: 9:00-17:00
15:00 – Extragere tombolă + alte anunțuri

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate