Fără scenă la Târgul de Crăciun, dar vom avea centru de vaccinare pe platou. Acces liber

2

Primarul Andrei Carabelea a explicat astăzi, într-o conferință de presă, care e baza conflictului între instituțiile partenere ale Târgului de Crăciun organizat la Curtea Domnească.

Centrul de vaccinare pus pe platou a creat o adevărată dezbatere publică și un scandal între instituții. Primăria a deschis un centru de vaccinare în „căsuțele lui Moș Crăciun” de pe platou în baza unui acord verbal de la parteneri, Centrul pentru Cultură Carmen Saeculare a solicitat ulterior evacuarea căsuțelor pentru că nu ar fi fost prevăzută activitatea în acordul de parteneriat, iar ca urmare primăria a mutat centrul de vaccinare într-un cort al ISU Neamț pus pe locul pe care urma, teoretic, să fie montată scena.

Primarul a continuat să explice că municipalitatea are un rol important în organizarea Târgului de Crăciun, deoarece oferă aproape totul, de la spațiu până la organizarea logistică, ordine publică, iar cofinanțarea de la ceilalți parteneri nu ar acoperi aceste costuri.

Întreaga declarație o puteți urmări în filmarea de mai jos.

Pe scurt, pe platoul de la Curtea Domnească nu va exista nicio scenă pentru evenimente, dar oamenii se vor putea vaccina în cortul expus, pentru că… suntem în pandemie. Absența scenei și prezența centrului de vaccinare va permite accesul tuturor pe platou, la Târgul de Crăciun, vaccinați sau nevaccinați, fără punct de triaj.

Momentan nu se știe unde va fi amplasată scena pentru evenimente, dar cu siguranță nu pe platou unde există acces doar la căsuțe și la patinoar. Rămâne de văzut care va fi dialogul inter-instituțional pe această temă în perioada următoare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Tofan spune

    Cea mai defectuoasa conducere. Mai bine AR acord tichete social pensionari lor Asa cum fac alte primarii.

    1. Toma spune

      De unde bani, Domnule? Banii au plecat pe cele 150.000 pavele la puntea spartă de la Ștrand…-;))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate