Centrul de vaccinare de la Târgul de Crăciun a fost mutat din căsuțe într-un cort

0

Centrul de vaccinare de la Curtea Domnească va funcționa începând de astăzi într-un cort pus la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. El este amplasat în imediata vecinătate a fostei locații unde a funcționat până acum, iar relocarea lui a fost solicitată de către Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț printr-o somație transmisă primăriei în după amiaza zilei de ieri.

„Chiar și o singură persoană care a reușit să evite internarea în spital pentru că s-a vaccinat aici, nemaivorbind de o viață salvată, dovedește utilitatea și importanța funcționării acestui centru. Tocmai de asta ne-am mobilizat să îl amenajăm cît mai repede, astfel încât să nu fie nicio zi întreruptă activitatea centrului.

Înainte de încerca să înțeleg motivele care au determinat instituția de cultură să ne transmită somația să eliberăm cele două căsuțe în care funcționa centrul de vaccinare, am preferat să îl văd  funcțional. Pandemia și vaccinarea nu ar trebui să fie niciodată subiecte de dispută politică. În aceste vremuri complicate, în care dezinformarea și manipularea țin oamenii departe de adevăr, mi-aș dori să înțelegem cu toții că este mare nevoie de echilibru și de colaborare.

Mulțumesc ISU Neamț pentru că au răspuns imediat la apelul nostru și ne-au pus la dispoziție cortul în care funcționează centrul acum. De asemenea mulțumesc DSP Neamț și personalului medical pentru mobilizare și adaptabilitate” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Programul de funcționare al Centrului de vaccinare „Căsuța lui Moș Crăciun” este în continuare zilnic, între orele 14 – 18.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate