”Fanatism” politic – Liberalii au boicotat ”Reabilitarea Policlinicii de la spitalul din Piatra Neamț”

Până unde poate merge ”fanatismul” politic:

Consilierii județeni liberali au lipsit în bloc de la ședința de consiliu județean de azi, picând astfel proiectul ”Aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare Ambulatoriu Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț”.

Gestul iresponsabil al liberalilor de la CJ Neamț pune în pericol alocarea banilor pentru reabilitarea policlinicii din Piatra-Neamț și arată încă o dată, dacă mai era nevoie, că duc lupta politică fără scrupule, ba mai rău. Liberalii nu s-au prezentat la ședință, nu pentru că se luptă cu PSD-ul, ci pentru că se luptă între ei și pentru că mai era pe ordinea de zi  un proiect în favoarea unui liberal pe care ei nu îl înghit.

Deci din lupta PNL – PNL au de suferit o mulțime de oameni, de parcă policlinica nu i-ar deservi pe toți pacienții, indiferent de culoarea politică.

Când vă duceți în partea veche a policlinicii și nu vă place ce vedeți, să știți că liberalii nemțeni au contribuit la amânarea reabilitării sau, cine știe, poate la pierderea banilor pentru reabilitare.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Nanu spune

    Dlor si doamnelor ,stiti cam de cate ori ,,s-au cheltuit” ptr reabilitarea acestei policlinici ? Stiti de cate ori s-a schimbat tamplaria termopan si ptr ce ,activitatea acestei policlinici se limiteaza la racolarea pacientilor ptr cabinetele particulare . In policlinica un dr face cica 10-15 consultatii ca este apare oboseala intelectuala si mai multe consultatii nu ar fi corecte medical dar dupa policlinica ,la cabinetul particular ,,se consulta” si 100 de pacienti daca este cazul……. !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate