Familia din Zănești căreia i-a ars casa are nevoie de sprijin. Trei copii au rămas fără acoperiș

0

Trei copii, părinții și rudele acestora au trecut prin clipe groaznice în urma incendiului de ieri, din Zănești. (click aici pentru articol)

Le-a luat foc casa, abia s-au salvat, au rămas fără nimic și au nevoie de ajutorul nostru. În urma incendiului, casa nu este locuibilă, nu are geamuri, iar pereții sunt plini de fum. Familia stă acum în casa unei rude. Singurele venituri sunt ale bunicii cu pensie de 1000 lei și ale mamei care are salariul minim pe economie. Este al doilea incendiu care le-a afectat locuința. Copiii, în special, au nevoie de ajutor, cu haine și rechizite. Tudor are 4 ani, Ștefan are 11 ani – astăzi a fost ziua lui –  e în clasa a IV-a, iar Alexandru are 14 ani și e în clasa a VII-a.

„Asociația Născută Înger azi le-a trimis îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă, vase și câteva alimente. Dar au nevoie de materiale pentru a-și repara locuința, de electrocasnice, rechizite. Orice ajutor este binevenit!”

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate