Facebook-ul interzice nuditatea, însă permite vanzarea de arme

0

Facebook-ul a clarificat normele sale privind ceea ce poate și ce nu poate fi postat pe rețeaua socială. Mai exact: nuditatea, a terorismul și discuțiile despre crimă sunt strict interzise, în timp ce despre imagini de violență grafică și vânzarea armelor nu se meționează nimic.

Cea mai mare rețea socială din lume a rescris orientările sale privind ceea ce este și nu este permis, în scopul de a evita confuzia. Monika Bicket, capul global Facebook a politicii conținut, a declarat într-un post pe blog că „oamenii din medii diferite pot avea idei diferite despre ceea ce este potrivit pentru a partaja”.
Ea a rescris acum orientările, extinzând lista anterioară cu mai multe informații. Site-ul insistă asupra faptului că politicile înșiși nu s-au schimbat, doar lista a fost actualizată pentru a oferi mai multe „detalii și claritate”.

Câteva din regulile actualizate: Terorismul și criminalitatea
Dacă organizația dumneavoastră este „periculoasă”, ceea ce înseamnă că este implicată într-un comportament violent, criminal sau de ură, atunci aceasta va fi interzisă de pe Facebook. Ca persoană, de asemenea, este interzisă exprimarea sprijinului pentru astfel de grupuri. Aceasta include lauda liderilor lor sau apologia activității lor.
Nu este, însă, prezentată o listă a acestor organizații considerate a fi „periculoase”. Facebook nu a furnizat o listă după solicitarea celor de la Telegraph. Este de asemenea, interzis a te lăuda cu crimele pe care le-ai comis, sau utilizarea site-ului pentru a le planifica.
Puteți, totuși, utilizați site-ul pentru a vinde arme, atata timp cât acest lucru are loc „în conformitate cu toate legile în vigoare”.

Violență grafică
Postarea unor imagini de violență grafică va fi interzisă sau nu în funcție de motivul tău: dacă e pentru a sublinia îngrijorarea în legătură cu abuzul drepturilor omului sau terorism, atunci e bine, dacă e pentru „plăcere sadică sau la sărbători sau glorifica violența”, atunci e interzis.
Discursul urii
Nu puteți posta nimic care amenință în mod direct o persoană. Și nu poți promova ura împotriva persoanelor pe baza rasei, etniei, origine națională, religie, sex, sex, identitate de gen, orientare sexuală, handicap sau afecțiune.
Nuditate
Facebook restricționează nuditatea pe motiv că „anumite categorii de public în comunitatea noastră globală pot fi sensibile la acest tip de conținut”.  Cu toate acestea, Facebook-ul permite imagini de picturi sau sculpturi care înfățisează figuri nud.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate