Expoziția cu vânzare „FLORA & GRĂDINA” la Piatra Neamț

1

Ca în fiecare an, la Piatra Neamț are loc expoziția cu vânzare „FLORA & GRĂDINA” organizată de Camera de Comerț și Industrie în colaborare cu Primăria Piatra Neamț, având ca locație Pavilionul Expozițional Municipal din B-dul Republicii, situat lângă Casa de Cultură.

Comercianții au venit la acest târg cu o gama variată și diversificată de plante florale pentru balcoane, terase, dar și pentru gradină, cu scopul de a atrage cât mai mulți iubitori ai frumuseții vegetale. Amatorii de plante ornamentale pot găsi aici numeroase specimene florale cu varietăţi coloristice deosebite. „Oricine dorește să își înfrumusețeze casa, balconul sau grădina cu o floare va găsi la acest târg ceea ce își dorește”, afirmă domnul Apopii Mihai, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Comercianții care participă anual la acest eveniment, spun că, deși până la ora actuală vremea nu a fost de partea lor și, în comparație cu anii precedenți, nemțenii par a fi mai puțin interesați de a achiziționa flori sau obiecte ornamentale florale, vor reveni și anul viitor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Privitor spune

    Daca trei lulele trei surcele este expozitie, atunci sa nu mire pe nimeni ca Piatra Neamt nu-i tratata mai mult ca o comuna, iar judetul Neamt altceva decat o eterna moneda de schimb intre grangurii de la Bucuresti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate