Experiență UNICĂ la LOST Escape Room Piatra-Neamț. Evadează din cotidian cu cel mai tare joc LIVE din oraș

0

Ai impresia că nu prea ai ce face în Piatra-Neamț? Ai văzut cam tot ce era de văzut prin oraș? Vremea nefavorabilă te împiedică să ieși din casă? Vrei să încerci ceva nou împreună cu prietenii, dar nu ai idei? Avem cea mai bună recomandare pentru tine, chiar la noi în oraș. Și îți garantăm că o să îți placă.

Cu siguranță ai auzit măcar în treacăt de jocurile de tip „escape room” (cameră de evadare). Un escape room este un joc de aventură în care jucătorii sunt blocați într-o cameră și trebuie să utilizeze elemente ale camerei pentru a rezolva o serie de puzzle-uri și să evadeze sau să îndeplinească o misiune într-un termen stabilit. Aceste camere sunt versiuni fizice ale jocurilor video „Escape Rooms”. Jocurile sunt stabilite într-o varietate de locații fictive, cum ar fi celule de închisoare, temnițe, birouri, stații spațiale etc. și sunt populare ca exerciții de team building sau activități cu prietenii.

În ciuda numelui, evadarea dintr-o cameră nu este neapărat obiectivul principal pentru jucători și nici jocul nu se limitează în mod deosebit la o singură cameră. E o experiență integrată care îți pune simțurile și mintea la contribuție și îți oferă momente de distracție și suspans alături de prieteni.

Provocările dintr-o cameră de evadare sunt, în general, mai mult mintale decât fizice. E un joc de echipă pentru care sunt necesare abilități de rezolvare a unor puzzle-uri și o înțelegere de bază a unor subiecte, însă găsirea soluției de evadare poate fi la îndemâna oricui. La nevoie, administratorii camerei de evadare pot oferi indicii suplimentare pentru a sprijini participanții la joc.

Cea mai veche cameră se pare că a fost creată la începutul anilor 2000, deși informațiile nu sunt foarte exacte pe acest subiect. Conceptul Escape Room a devenit foarte popular pe continentul american și în Asia prin anii 2010. Ulterior aceste camere au apărut și în România, în marile orașe, iar începând cu ziua de luni, 14 iunie 2021, avem un Escape Room deschis chiar la noi în oraș.

Un tânăr antreprenor a decis să implementeze acest concept unic în Piatra-Neamț, pe Bulevardul Traian, nr.116, într-o locație generoasă, tocmai pentru a satisface această nevoie a pietrenilor de a-și petrece timpul liber altfel (locația exactă pe hartă aici – click).

Fiecare cameră misterioasă de la Lost Escape Room Piatra-Neamț te așteaptă cu propria ei poveste, seturi unice de puzzle-uri, jocuri de inteligență, ce te vor conduce pe tine și echipa ta la marea evadare. Tu și prietenii tăi veți avea la dispoziție un număr limitat de minute pentru a rezolva toate puzzle-urile și a găsi cheia spre libertate.

La Lost Escape Room Piatra-Neamț se sărbătorește orice rezultat. După evadare vă puteți relaxa în spațiul destinat jocurilor (biliard, xbox, catan etc.), savurând o răcoritoare.

Dacă vrei să încerci experiența Escape Room la Piatra-Neamț, se recomandă echipe de 2-5 persoane pentru fiecare cameră. Prețul variază în funcție de numărul de persoane. Strategia de evadare din aceste camere și tematica vor fi schimbate periodic pentru a asigura diversitate și noi experiențe pentru cei interesați. De asemenea, precizăm că se oferă o mare atenție măsurilor de siguranță a participanților la joc în caz de situații de urgență. În privința locurilor de parcare, dacă veniți cu mașina, nu vă faceți griji. Sunt suficiente.

Așadar, acceptă provocarea și găsește cheia pentru o experiență de neuitat, la cel mai tare joc LIVE din oraș. Un loc sigur, dinamic, distractiv. Rezervările se pot face la numărul 0732 114 685 sau în mesaj privat pe pagina oficială de Facebook. Programul și prețurile sunt accesibile.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook LOST Escape Room Piatra-Neamț.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate