Evenimentul Bicaz Kayak Fest 2020, anulat

0

Dragi iubitori ai ambarcațiunilor ușoare,
Datorită situației în continuă schimbare a pandemiei cu virusul COVID19 și a restricțiilor impuse de autorități, ne vedem nevoiți să anulăm a VI-a ediție a evenimentului Bicaz Kayak Fest, programat pentru 6 și 7 Iunie 2020.
Ca și la edițiile anterioare, sănătatea şi siguranța participanţilor este o prioritate pentru noi, așa că nu avem niciun motiv să ne riscăm și să ne abatem de la restricțiile de siguranță și igienă impuse de autorități.
Am explorat mai multe opțiuni alternative pentru schimbarea datei concursului, dar toate erau marcate de incertitudine, așa că, după mai multe amânări și consultări cu autoritățile care nu pot să ne garanteze că vom putea organiza un eveniment de o așa mare amploare mai târziu, am luat decizia finală de a nu merge mai departe cu evenimentul anul acesta.
Sperăm că această situație imprevizibilă pentru noi toți să se amelioreze și să ne putem relua activitățile în siguranță! Până atunci, stați acasă, spălați-vă pe mâini și păstrați distanța socială. Faceți-o pentru voi, pentru cei pe care îi iubiți și pentru personalul medical care lucrează neîncetat !
Vă mulțumim de înțelegere și să ne vedem sănătosi și voioși la Bicaz Kayak Fest 2021!
Bogdan Iftemie și echipa Bicaz Kayak Fest

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate