Eveniment rutier cu autoturism apartinând I.P.J. Neamt

0

În ziua de 29 martie 2012, în jurul orei 15.30, pe DN 15 D, în afara localitătii Dulcesti, s-a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, implicat fiind un autoturism din dotarea I.P.J. Neamt. Din cercetările efectuate de politistii care s-au deplasat la fata locului, s-a stabilit că în timp ce un agent de politie din cadrul Sectiei nr. 8 Politie Rurală Români, conducea autoturismul din dotarea I.P.J. Neamt, pe DN 15 D, pe sensul de mers Piatra Neamț – Roman, în afara localitătii Dulcesti, a încercat să evite coliziunea cu doi câini aflați în traversarea drumului, circulând pe sensul opus și frânând, dar din cauza carosabilului alunecos, a pierdut controlul mașinii, a intrat în tangaj, a părăsit carosabilul prin stânga direcției de circulație și s-a răsturnat în șanț.
Din evenimentul rutier a rezultat avarierea autoturismului în proportie de 40%. Conducătorul auto nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate