Eugen Țapu – PNL conectează rutier județul Neamț de vreo 10 ani

0

La ultima conferință de presă, senatorul PNL Țapu Eugen ne-a povestit despre cele două autostrăzi care vor trece prin Neamț. Din păcate, discursul său despre conectarea rutieră a Neamțului este extrem de perimat. De 10 ani ne tot povestește domnul senator liberal despre cum se vor face drumuri, dar nu a reușit în acești 10 ani să ne arate făcut nici măcar un drum nou pentru căruțe între două sate din Neamț.

Ce e drept, discursul sau cu interconectarea rutieră a evoluat puțin. Dacă acum 10 ani vorbea nemțenilor despre cum va moderniza axele rutiere dintre Piatra-Neamț și aeroporturile de la Iași și Bacău, acum le povestește cum va fi legat Neamțul de restul țării prin două autostrăzi.

De fapt și de drept, după cum vedem cu toții, administrațiile PNL din Neamț încă se chinuie să aducă niște capace de canal la nivel cu șoselele. Până la autostrăzi, drumul e lung, iar senatorul Țapu rămâne blocat în același discurs expirat.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate