Etapa finală a Campionatului de atletism şi cros a Ministerului Administraţiei şi Internelor

0

În cursul lunii iunie, municipiul Mediaş din judeţul Sibiu a găzduit etapa finală a Campionatului de atletism şi cros a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Competiţia sportivă, desfăşurată în conformitate cu prevederile „Calendarului principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2012” al Ministerului Administraţiei şi Internelor, a reunit peste 170 de sportivi din toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Aşa cum ne-au obişnuit în anii precedenţi, cei trei sportivii care au reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au ocupat locuri pe podium, la categoriile la care au concurat. Locotenentul Nicoleta ALEXANDRU, din cadrul Biroului Resurse Umane, a concurat la proba „săritura în lungime”, categoria de vârstă + 30 de ani, unde a obţinut locul II. La proba de atletism „60 de metri”, categoria de vârstă sub 30 de ani, reprezentanta inspectoratului nostru, plutonier Maria VODĂ din cadrul Gărzii nr. 2 de intervenţie Poiana Teiului, a obţinut locul I.

La proba de „aruncare a greutăţii”, cea de-a treia probă de concurs la care inspectoratul nostru a avut concurenţi,  sergentul major Florin ASMARANDEI – din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – a obţinut locul I.

La nivelul clasamentului final pe inspectorate generale, lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a ocupat locul II.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate