DISPOZIŢIE privind înfiinţarea sensului giratoriu la intersecţia Bd.Decebal cu Str.Liliacului şi Str.Independenţei

4

 

Primaria Piatra Neamt, văzând referatul înregistrat sub nr.22847 din 09.07.2012 , prin care Biroul Autorizări Comerciale şi Transport propune reglementări ale circulaţiei rutiere pentru fluidizarea circulaţiei rutiere la intersecţia Bd.Decebal cu Str.Liliacului şi Str.Independenţei, a dispus infiintarea unui sens giratoriu la intersecţia Bd. Decebal cu Str.Liliacului şi Str.Independenţei. Asigurarea semnalizării rutiere se face de S.C.Publiserv Piatra-Neamţ .

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Radu Nastasă spune

  A fost deja un accident azi dimineață.

 2. nationalistu` spune

  Dar ce are „ca cea” de peste Cuiejdi.Ce nod in papura ati mai gasit si acolo desteptaciunilor? Bagaretilor care sunteti voi bagareti.

 3. Valentin spune

  E o solutie pripita. Si negandita. Din punctul de vedere al unui pieton, sensul giratoriu este un potential pericol. Mai ales dupa inceperea scolilor. Semaforul, din cate mi-aduc aminte, a fost pus acum cativa ani tocmai pentru a-i proteja pe cei mici. Acum…
  A avut cineva (din zona) interesul sa se monteze sens giratoriu. Si asa, peste noapte?! Era prea stresat(a) ca nu ajunge la timp la serviciu?!

 4. Băgăreţul spune

  De dispus a dispus, dar proiect au sau au facut o schita de mana ca cea pe care am vazut-o in cazul trecerii noi de peste Cuiejdi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate